Ние сме Design 360

Обичаме това, което правим!

В какво сме добри?

Добри сме в създаването на уникално дигитално съдържание, представящо Вашите идеи по най-успешен начин.
web-design

Уеб дизайн

Създаваме онлайн магазини, имиджови и корпоративни сайтове. Заедно с клиентите си постигаме интуитивен стил и индивидуално съдържание. Разработваме сигурни сайтове с модерна и въздействаща визия, ясно организирана информация, оптимизирани за работа на мобилни устройства, съобразени с изискванията за GDPR. Предлагаме поддръжка и развитие на сайта, както и обучение за базова поддръжка.

brand identity

Идентичност

За да бъде разпознаваем Вашият бранд, има нужда от уникално и запомнящо се лого, точно каквото ние ще създадем за Вас. Запазеният знак на Вашия бизнес, проект или кауза ще бъде разработен в съответствие всички нови тенденции в графичния дизайн, така че да бъде разпознат, запомнен и конкурентен. Ние ще коментираме с Вас всеки детайл, символ и елемент, за да отразят цялостната концепция за Вашето професионално представяне.

graphic design

Графичен дизайн

Създаваме всичко необходимо за Вашия бранд, за да имате съвременна визия и ясен графичен стил – визитки, флаери, плакати, банери и др. Разработените от нас материали са носители на Вашите идеи. Нашите дизайнери ще Ви предложат най-доброто цветово, графично и композиционно оформление, за да прозвучи Вашето послание и да бъде възприето от таргетираната аудитория.

Искате за Вашия бизнес?

Нека работим заедно

Ние сме екип от хора с въображение, мотивирани и професионално подготвени. И най-важното – обичаме, това което правим!

Сайтът използва бисквитки. | Научи повече